Concert van het Euro Symphonic Orchestra – 17 December

Heel graag nodigen wij u uit op de feestelijke afsluiting van ons tweehonderdjarig bestaan met een concert vol Weense muziek om u al helemaal in de sfeer van de feestdagen te brengen. Door de grote schade die de windhoos van 23 juni aan de accomodatie in Jodoigne heeft toegebracht, kunnen wij u helaas niet in onze thuishaven ontvangen. We zijn blij u te mogen verwelkomen in de zaal Manège in Tienen. Deze zaal is gemakkelijk bereikbaar, schitterend uitgerust een er is overvloedig gratis parkeermogelijkheid vlakbij.

Kaarten kan u in voorverkoop aanschaffen bij alle muzikanten en in volgende verkooppunten:

Jodoigne : Librairie-Papeterie du Château, 7 Place de la Victoire

Perwez: Assurances Christelle Pauly, 51 Rue de la Station

Tienen: PMS Tenuto, Gilainstraat 93

 

concert-eso_ndls